Ik zoek een specialist

Hulp bij jouw geldzaken

De eerste stap zetten naar het zoeken van de juiste hulp is al een dapper besluit op zich, maar ook al één van de grootste stappen in het gehele proces. Erkennen dat je er zelf niet meer uitkomt is een grote voorsprong. Je staat hierin niet alleen, er zijn er zo velen met jou samen die in een vergelijkbare situatie zitten. Het maatschappelijke taboe, de schaamte rondom financiële problemen zouden verboden moeten zijn. Het is niet raar, het is eerder normaal en vanzelfsprekend. We leven in de 21e eeuw, in een maatschappelijke samenleving die zo snel verandert, dat het bijna bijzonder zou zijn als iedereen dat zou kunnen bijbenen!

Wij helpen graag! Een team van opgeleide specialisten staat klaar om, samen met jou, over jouw hulpvraag te brainstormen. Stapsgewijs zal er gekeken worden wat de beste stappen zijn om jouw einddoel te bereiken.

Heb jij aan het einde van je geld ook een stukje maand over?? Gaat er iedere maand meer geld uit dan dat er binnen komt? Weet je niet meer waar het geld eigenlijk allemaal aan opgaat? Heb je schulden bij verschillende instanties met hoge woekerrentes? Loop je achter met maandelijks terugkerende rekeningen? Zit je midden in een scheiding en heb je geen idee hoe je financieel verder moet? Heb je terugval van inkomen en is je financiële toekomst hierdoor onzeker? Zelfs al is maar op één van deze vragen het antwoord JA, ben je nu op het juiste adres! De specialisten van de Schulden Specialist zijn opgeleid om je hierin te ondersteunen en te begeleiden. Persoonlijk, maar professioneel.

Bekijk onze specialisten

Aan het einde van mijn geld, houd ik altijd een stukje maand over!